|

Ανδριόπουλος: «Καταπληκτικό αυτό που πετύχαμε και σπάνιο»

Συνεχόμενες νίκες για τον Λάμπρο Ανδριόπουλο καθώς μετά την εκλογή του στην προεδρία του συνδέσμου προπονητών Θεσσαλονίκης εξελέγη και στην πανελλήνια Ενωση προπονητών η οποία θα συγκροτηθεί σε σώμα την Παρασκευή όπου και εκεί αναμένεται να πάρει τη θέση του προέδρου. 

Ο Λάμπρος Ανδριόπουλος για την επανεκλογή του στη Θεσσαλονίκη τόνισε: «Να ευχαριστήσω τα παιδιά που αποχώρησαν για προσωπικούς λόγους. Πρόσφεραν και αυτά τα μέγιστα με αποτέλεσμα ο σύνδεσμος να αποτελεί πρότυπο σε όλη τη Ελλάδα. Είχαμε αποδοχή στις πανελλήνιες εκλογές και μας προτίμησαν όλοι οι συνάδελφοι με αποτέλεσμα να είμαι υποψήφιος και με πολλές πιθανότητες για τη θέση του προέδρου. 

Αν νομίζουν κάποιοι ότι αυτό είναι μικρό ας δοκιμάσουν. Δεν είναι εύκολο. Η προσπάθεια μας ως σύνδεσμος είναι να βοηθήσουμε στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου και να κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο επίπεδο για τους προπονητές εργασιακά και επιμορφωτικά. Ακόμη να υπάρχει ο απαιτούμενος σεβασμός αν και οι προπονητές έχουν μάθει να μην τον ζητάνε αλλά να τον κερδίζουν. 

Ευχάριστο είναι ότι μπήκαν πέντε νέα παιδιά στον σύνδεσμο και μια γυναίκα που είναι πλέον ταμίας. Προσπαθούμε να ακούσουμε όλες τις φρέσκες ιδέες τους. Σιγά σιγά θα πρέπει να δίνουμε χώρο στα νέα παιδιά άλλωστε αποτελούν το μέλλον. Σε επιμόρφωση δεν υστερούν αλλά αυτό που χρειάζονται είναι η εμπιστοσύνη από τους παράγοντες.

 Θέλουμε ο σύνδεσμος να αποτελεί πρότυπο ήθους, ενημέρωσης και παροχών για τους προπονητές. Οσοι τον βλέπουν ως εισπρακτικό κάνουν λάθος.

Για τη νέα χρονιά στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ επιδίωξη είναι να έχουμε 100% προπονητές διπλωματούχους είτε προέρχονται από το πανεπιστήμιο (ΤΕΦΑΑ) είτε είναι διπλωματούχοι ουέφα ΕΠΟ».

Οι εκλογές της πανελλήνιας Ενωσης: Ο Λάμπρος Ανδριόπουλος αναφέρθηκε και στις εκλογές της πανελλήνιας Ενωσης προπονητών. Συγκεκριμένα τόνισε: «Ένα γκρουπ από παιδιά συνεργαστήκαμε και από τους οχτώ εξελέγησαν οι έξι και οι δύο είναι αναπληρωματικοί. Είναι κάτι καταπληκτικό αυτό που πετύχαμε και σπάνιο. Πείσαμε με τις απόψεις μας.

 Από την άλλη ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Για τη συνέχεια, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

 Την Παρασκευή στις 19.00 η πανελλήνια Ενωση προπονητών θα συγκροτηθεί σε σώμα σε γνωστό ξενοδοχείο και κατά 99% πρόεδρος θα είναι ο Λάμπρος Ανδριόπουλος. Την θέση του προέδρου σύμφωνα με πληροφορίες θα διεκδικήσει και ο Παπακανέλος που είναι από την ίδια ομάδα συνεργασίας.

πηγή : metrosport (Χρήστος Λιάπης)

Similar Posts