Ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης για Επιμορφωτική Ημερίδα 17-06-2023

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης μετά την ολοκλήρωση της Επιμορφωτικής Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εισηγητές κατά σειρά παρουσίασης των θεμάτων τους, κο Ιάσωνα Βασιλειάδη, κο Νεκτάριο Πανταζή, κο Θεόδωρο Ελευθεριάδη και κο Ελευθέριο Καλογήρου, για τις εξαιρετικές τους εισηγήσεις.

Ευχαριστούμε τον κοσμήτορα κο Τζέτζη Γεώργιο για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου των ΤΕΦΑΑ και του κυλικείου, τον κο Θωμά Μεταξά για την βοήθεια του και τον κο Τσιπτέ Ηλία της εταιρίας Sportbook για την προσφορά του στην διοργάνωση της Ημερίδας.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους-προπονητές που συμμετείχαν, με την υπόσχεση ότι ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει την προσπάθεια της επιμόρφωσης τους. Όσο για τους επανειλημμένα και αδικαιολόγητα απόντες προπονητές, θα τεθεί θέμα διαγραφής-μεταγραφής τους, σύμφωνα με το άρθρο 7 το Καταστατικού του Συνδέσμου, από την ίδια την Ε.Ε.

19-06-2023 Γραφείο Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης

Similar Posts