|

1ο Διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο Π.Ε.Π.Π & Σ.Π.Π.ΕΛΛΑΔΟΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο από την σειρά των επιμορφωτικών διαδικτυακών σεμιναρίων που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Προπονητών Ποδοσφαίρου όλης της Ελλάδος.

Ομιλητής σε αυτό το πρώτο σεμινάριο ήταν ο Αθανάσιος Τερζής (Καθηγητής φυσικής αγωγής) με θέμα «Διάσπαση αντιπάλου από τις πτέρυγες /Τοποθετήσεις- κινήσεις και συνδυαστικό παιχνίδι σύμφωνα με την τακτική του Pep Guardiola».

Την παρουσίαση άνοιξαν με χαιρετισμό, ο Γεν. Γραμματέας της Π.Ε.Π.Π. και Πρόεδρος του Σ.Π.Π.Αθήνας κος Παπακανέλλος Σπύρος  και ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Π. και του Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης κος Ανδριόπουλος Λάμπρος, απευθύνοντας χαιρετισμό εκ μέρος όλης της Ε.Ε. της Π.Ε.Π.Π. για την αξιόλογη πρωτοβουλία, ενώ την εξαιρετική παρουσίαση παρακολούθησαν μόνο τα μέλη των  Ε.Ε. των Συνδέσμων Προπονητών όλης της Ελλάδος,  κάτι που μας ζητήθηκε από τους διαχειριστές-τεχνικούς για λόγους μη υπερφόρτωσης της πλατφόρμας με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων και καλής λειτουργίας αυτης.

Η παρουσίαση κάθε σεμιναρίου θα κοινοποιηθεί με email στους προπονητές-μέλη των συνδέσμων πανελλαδικά καθώς και το πρόγραμμα των επόμενων.

Όσοι προπονητές μέλη μας για κάποιο λόγο δεν το λάβουν παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email γνωστοποιώντας μας το email που θέλουν να τους αποσταλεί.

Similar Posts