Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι : 
Για την έκδοση ταυτότητας τριετίας προπονητών UEFA/ΕΠΟ 2019-2021, απαιτούνται να κατατεθούν ηλεκτρονικά στην Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όλα τα παρακάτω αναφερόμενα δικαιολογητικά, με την επισήμανση ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτά δικαιολογητικά που θα είναι ελλιπή ή αποσταλούν απευθείας στην Ε.Π.Ο. ή κατατεθεί το ποσό των 200,00 € στην Ε.Π.Ο. και όχι στην Ε.Π.Σ.Μ..
Τονίζεται ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει η τεχνογνωσία για την ως άνω διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στη γραμματεία της Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά σε έντυπη μορφή.
1)Αίτηση του ενδιαφερομένου (αρχείο σε μορφή word)
2) ΄Εγχρωμη φωτοτυπία διπλώματος προπονητή (δεν γίνονται δεκτά πιστοποιητικά παρακολούθησης) (αρχείο σε μορφή pdf) (εξαιρούνται οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολή εξομοίωσης Ε.Π.Ο.). 
3) ΄Εγχρωμη φωτοτυπία πιστοποιητικού παρακολούθησης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων (αφορά όσους ολοκλήρωσαν τα μαθήματα της σχολής έως τις 31.12.2017)
4)Μια έγχρωμη φωτογραφία διαβατηρίου (αρχείο σε μορφή jpg)
5)Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (αρχείο σε μορφή pdf)
6) Βεβαίωση μέλους σε σύνδεσμο προπονητών (όπου υπάρχει) (αρχείο σε μορφή pdf)
7) Καταβολή παραβόλου 200,00 € (διακόσια euro) στο ταμείο της Ε.Π.Σ.Μ. ή στην Τράπεζα Πειραιώς, στο λογαριασμό GR48 0172 2360 0052 3602 1796 699.
8) Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης (όσοι δεν έχουν ήδη αποστείλει) 

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες/Αποτελέσματα

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣΜ
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
1ος 2ος 3ος 4ος  
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ    
1ος  2ος  3ος  4ος  5ος
    Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ    
1ος   2ος   3ος   4ος    
ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καιρός