Από 1 – 30 Απριλίου 2020 θα λειτουργήσει σχολή επανεξετάσεων UEFA PRO, UEFA A, UEFA B και UEFA C στη Θεσσαλονίκη. Οι υποψήφιοι προς επανεξέταση προπονητές οφείλουν να καταθέσουν το αργότερο μέχρι την  15 Μαρτίου 2020  στο Τμήμα Εκπαίδευσης & Μητρώου Προπονητών της ΕΠΟ  την αίτησή τους (επισυνάπτεται),  στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να την κοινοποιήσουν στην ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax 2310229874).
Περισσότερα...

H E.E. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη του στην Τακτική Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 3:00 μ.μ. έως 8:00 μ.μ.. στο ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ (1ος οροφος Κεντρική Έίδοσος Επισήμων επί της Αγίου Δημητρίου).

Περισσότερα...

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης προσκαλεί όλους τους προπονητές μέλη του Συνδέσμου να παραβρεθούν στην κοπή βασιλόπιτας που θα γίνει την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:30 στα γραφεία του Συνδέσμου (Τερτσέτη 3, 4ος ορ.).

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

11-02-2020 

Γραφείο Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης

Ο Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημερίδα Προπονητών Ποδοσφαίρου (θεωρία & πράξη) το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα "Αλέξανδρος Παπαδόπουλος στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Μ στην Μίκρα ...
Περισσότερα...

Προκήρυξη Προγράμματος
«Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών»

Περισσότερα...
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο χορός του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης...
Περισσότερα...
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει χορό και σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:30 στο "ROSE GARDEN" στο Ωραιόκαστρο.
Περισσότερα...

Κώδικας Δεοντολογίας

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

Περισσότερα...

Τα τελευταία χρόνια η έννοια της παγκοσμιοποίησης ιδίως μέσα σε ένα σαθρό οικονομικό περιβάλλον όπως αυτό που βιώνουμε στην Ελλάδα και το ονομάζουμε "κρίση" προκαλεί συζητήσεις και προβληματισμούς.

Περισσότερα...

"Για να αναλάβουν οι προπονητές ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πρέπει να κατέχουν το UEFA B, ενώ αντίστοιχα στη Football League 2 το UEFA A και στη Football League και Super League το UEFApro"

Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες/Αποτελέσματα

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣΜ
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
1ος 2ος 3ος 4ος  
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ    
1ος  2ος  3ος  4ος  5ος
    Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ    
1ος   2ος   3ος   4ος    
ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καιρός