Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι για την έκδοση της βεβαίωσης από τον Σύνδεσμο, που απαιτείται για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή Ποδοσφαίρου (κάρτα πάγκου) θα πρέπει όλοι οι προπονητές να μας προσκομίσουν τα εξής :
Περισσότερα...
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης ενημερώνει τα μέλη του ,ύστερα από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ότι τα γραφεία του Συνδέσμου θα είναι κλειστά κατά τη θερινή περίοδο από τη Δευτέρα 08 Ιουλίου 2019 έως και τη Παρασκευή 02 Αυγούστου 2019. Για ότι χρειαστείτε μπορείτε να επικονωνείτε μέσω του e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!
28-06-2019
Γραφείο Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης

Η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους συνάδελφους προπονητές που συμμετείχαν στην Ημερίδα του Σαββάτου 08-06-2019 αψηφώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και δίνοντας με την παρουσία τους στον Σύνδεσμο την δύναμη να αναλογιστεί την ευθύνη του και να διοργανώνει όλο και καλύτερες αλλά και περισσότερες επιμορφωτικές προπονητικές ημερίδες....

Περισσότερα...
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι : 
Για την έκδοση ταυτότητας τριετίας προπονητών UEFA/ΕΠΟ 2019-2021, απαιτούνται να κατατεθούν ηλεκτρονικά στην Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όλα τα παρακάτω αναφερόμενα δικαιολογητικά, με την επισήμανση ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτά δικαιολογητικά που θα είναι ελλιπή ή αποσταλούν απευθείας στην Ε.Π.Ο. ή κατατεθεί το ποσό των 200,00 € στην Ε.Π.Ο. και όχι στην Ε.Π.Σ.Μ..
Περισσότερα...
Ο Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημερίδα Προπονητών Ποδοσφαίρου (θεωρία & πράξη) το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα "Αλέξανδρος Παπαδόπουλος στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Μ στην Μίκρα ...
Περισσότερα...

Προκήρυξη Προγράμματος
«Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών»

Περισσότερα...
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο χορός του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης...
Περισσότερα...
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει χορό και σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:30 στο "ROSE GARDEN" στο Ωραιόκαστρο.
Περισσότερα...

Κώδικας Δεοντολογίας

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

Περισσότερα...

Τα τελευταία χρόνια η έννοια της παγκοσμιοποίησης ιδίως μέσα σε ένα σαθρό οικονομικό περιβάλλον όπως αυτό που βιώνουμε στην Ελλάδα και το ονομάζουμε "κρίση" προκαλεί συζητήσεις και προβληματισμούς.

Περισσότερα...

"Για να αναλάβουν οι προπονητές ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πρέπει να κατέχουν το UEFA B, ενώ αντίστοιχα στη Football League 2 το UEFA A και στη Football League και Super League το UEFApro"

Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες/Αποτελέσματα

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣΜ
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
1ος 2ος 3ος 4ος  
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ    
1ος  2ος  3ος  4ος  5ος
    Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ    
1ος   2ος   3ος   4ος    
ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καιρός