Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή και μέλος της Ε.Ε.του Συνδέσμου, κο Τσόμπανο Ανέστη, για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα. 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα ......
03-05-2019 
Γραφείο Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 2η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας 2019-2021 στην Καβάλα την Μ.Τρίτη 23 Απριλίου - Μ.Τετάρτη 24 Απριλίου για προπονητές διπλωματούχους UEFA A, UEFA B, UEFA C. Πιθανόν να είναι η τελευταία που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και για το λόγο αυτό παρακαλούμε όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει άμεσα με την γραμματεία του Συνδέσμου Καβάλας και τον κο Κλεανθίδη Μάνθο στο τηλ.6945295129 για να δηλώσει συμμετοχή.
19-04-2019
Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης
O Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι από την Επιτροπή Προπονητών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ καλούνται οι παρακάτω προπονητές να παραλάβουν από την γραμματεία της, τις ταυτότητες τριετίας 2019 / 2021: Αννανίδας Κυριάκος, Βαρδάκης Λάζαρος, Βελιτζέλος Κωνσταντίνος, Κερτένης Σταμάτιος, Κουμπρίδης Αντζελο, Σαλαμανής Ηλίας και Τζαβάρας Νικόλαος.
πηγή : ΕΠΣ Μακεδονίας
18-03-2019 Γραφείο Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης
Ο Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημερίδα Προπονητών Ποδοσφαίρου (θεωρία & πράξη) το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα "Αλέξανδρος Παπαδόπουλος στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Μ στην Μίκρα ...
Περισσότερα...

Προκήρυξη Προγράμματος
«Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών»

Περισσότερα...
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο χορός του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης...
Περισσότερα...
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει χορό και σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:30 στο "ROSE GARDEN" στο Ωραιόκαστρο.
Περισσότερα...

Κώδικας Δεοντολογίας

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

Περισσότερα...

Τα τελευταία χρόνια η έννοια της παγκοσμιοποίησης ιδίως μέσα σε ένα σαθρό οικονομικό περιβάλλον όπως αυτό που βιώνουμε στην Ελλάδα και το ονομάζουμε "κρίση" προκαλεί συζητήσεις και προβληματισμούς.

Περισσότερα...

"Για να αναλάβουν οι προπονητές ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πρέπει να κατέχουν το UEFA B, ενώ αντίστοιχα στη Football League 2 το UEFA A και στη Football League και Super League το UEFApro"

Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα

Βαθμολογίες/Αποτελέσματα

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣΜ
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
1ος 2ος 3ος 4ος  
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ    
1ος  2ος  3ος  4ος  5ος
    Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ    
1ος   2ος   3ος   4ος    
ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καιρός